Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanı büyük merak konusu olmuştu

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanı yayınlandı

TRT televizyonunda her Çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta yeni bölüm yayınlamadı. Bugün yeni bölümü yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanı yayınlandı.  Reytinglerde sürekli üst sıralarda yer almayı başaran Diriliş yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, Candar Bey’le Halime arasında kaldı. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey aldığı kararlarla şoke etti. Peki Diriliş Ertuğrul 72.bölümünde neler olacak? İşte detaylar: 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 72.bölümü 11 Ocak çarşamba günü Trt 1 ekranlarında olaca. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDEN NELER YAŞANDI?

Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalmıştır. Ertuğrul Bey, pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek, yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan’ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey’i zor durumda bırakacak tuzaklar kurmuştur

DİRİLİŞ'TEN ZİRVEYE AMBARGO

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç gibi başarılı isimlerin üstlelendiği televizyon ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul bir kez daha zirveye yerleşti.  Dizi öncesi yayınlanan özeti ile reytinglerde ikinci sırada yer alan dizi, 28 Aralık akşamı yayınlanan bölümü ile, totalde 12.62 reytingle birinci oldu. AB kategorisinde 17.46, ABC kategorisinde 17.17 reyting alan dizi zirveyi bir kez daha kimseye bırakmadı. Sosyal medyanın da en fazla konuşulanları arasında, #Fetihİçin etiketi ile zirvede yer alan Diriliş Ertuğrul, 35.72 paylaşım ile geceye damga vurdu. 

Yorumlar