Boydak Holding'e 'paralel' operasyonu

Boydak Holding'e 'paralel yapı' iddialarıyla düzenlenen operasyonda iş adamı Memduh Boydak'ın da aralarında bulunduğu 4 iş adamı gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Boydak Holding'e 'paralel' operasyonu

Son Haberler Logo

Kayseri'nin ve Türkiye'nin tanınan ailelerinden Boydaklar'a 'Gülen grubu' bağlantıları nedeniyle operasyon düzenlendi. Ailenin önde gelen isimleri gözaltında. 

Paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak grubunun 4 üst düzey yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıktı.


Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak

Polis ekipleri Boydak Holding merkezinde arama yaptı. Boydak Holding Ceosu Memduh Boydak, holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Şirketin yönetim kurulu üyelerinden Erol Boydak ve Muraz Bozdağ gözaltına alındı. Şirkette aramalar sürüyor.

GÜLEN İLE İLGİMİZ KALMADI DEMİŞTİ

Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak daha önce de Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak arsa tahsisi şikayetleri üzerine gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

Boydak, daha sonra yaptığı açıklamada, paralelle hiçbir ilgilerinin kalmadığını, bütün bağlarını kestiklerini duyurmuştu. 

Yorumlar