Ağrı Valisi Süleyman Elban’dan, Korkut’u ziyaret

Ağrı Valisi ve Ağrı Belediyesi Kayyum görevini yürüten Süleyman Elban, beraberinde İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Jandarma Alay Komutanı Gökan Şahin ile birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Vali Elban, iadeyi...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı Valisi Süleyman Elban’dan, Korkut’u ziyaret

Ağrı Valisi ve Ağrı Belediyesi Kayyum görevini yürüten Süleyman Elban, beraberinde İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Jandarma Alay Komutanı Gökan Şahin ile birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Vali Elban, iadeyi ziyaret yaptıklarını belirtti.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, İl Emniyet Müdürü ve Jandarma Alay Komutanıyla birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Konuklarını Ali Korkut, belediye binası önünde karşıladı. Vali ve Ağrı Belediyesi Kayyumu Süleyman Elban ve beraberindekileri makamında ağırlayan Ali Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sırasında Başkan Korkut, Vali Süleyman Elban’a Alvarlı Efenin özel baskılı kitabını hediye etti. Vali ve Ağrı Belediyesi Kayyumu Süleyman Elban, Ali Korkut’a iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti.

Üç Kümbetler ilgisi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, ziyaret sonrası Üç Kümbetlere ait makete ilgi gösterdi. Ali Korkut, maket üzerinde Üç Kümbetler projesini, gelinen noktayı detaylı olarak anlattı. Elban, bir dahaki Erzurum’a geldiğinde Üç Kümbetler projesini alanda gezmek istediğini belirterek Erzurum’dan ayrıldı.

Yorumlar