29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları sürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları kapsamında, Hanımeli Sokak’ta düzenlenen etkinliğe katıldı.Kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satabildikleri ve ev ekonomilerine katkıda bulundukları...

Google Haberlere Abone ol
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları sürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları kapsamında, Hanımeli Sokak’ta düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satabildikleri ve ev ekonomilerine katkıda bulundukları stantlardan oluşan Hanımeli Sokak’ta, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen kutlamaya, Tepebaşı Belediyesi Eko Şov Ritim Grubu damga vurdu. Grup, temizlik aletleri ile başta 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı olmak üzere birçok eseri icra ederken marşlar hep bir ağızdan söylendi. Hanımeli Sokak’ta bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Eskişehir’de günlerdir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çeşitli etkinlikler ile devam ediyor. Bu etkinliklere 7’den 70’e her yaştan insanımız yoğun ilgi gösteriyor. Buradan anlıyoruz ki Eskişehirlilerin Cumhuriyet’e ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığı tüm gücüyle devam ediyor, bu bağ hiçbir zaman son bulmayacak” ifadelerini kullandı.

Kutlama programı Eko Şov Ritim Grubunun seslendirdiği marş ve şarkılar ile sona erdi.

Yorumlar