Cumhuriyet temalı resim yarışması

Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği Cumhuriyet temalı resim yarışması sonuçlandı.İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmada 200 resim yarıştı. Yarışmada ilkokullarda Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet temalı resim yarışması

Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği Cumhuriyet temalı resim yarışması sonuçlandı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmada 200 resim yarıştı. Yarışmada ilkokullarda Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan İkra Şemsi Yamanlar ve ortaokullarda Fatih Ortaokulundan Muhammet Taşçı 1. oldu.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Bafra Belediyesi olarak düzenlediğimiz ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin Cumhuriyet temalı resim yarışmasında gelen resimler beni çok mutlu etti. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize, resim öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül olarak Başkan Şahin 1’incilere 500, 2’ncilere 350, 3’üncü olan öğrencilere de 250 liralık hediye çeki verdi.

Ödül törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Bafra Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Danışmaz ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı.

Yorumlar