Er: “Erdemli adliye binası bir yılda kullanıma hazır hale gelecek”

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasının bir yıl içinde kullanıma hazır hale geleceğini bildirdi.Baro Başkanı Er, Erdemli’’nin Kargıcak Mahallesi’nde yapımına başlanan adliye sarayı...

Google Haberlere Abone ol
Er: “Erdemli adliye binası bir yılda kullanıma hazır hale gelecek”

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasının bir yıl içinde kullanıma hazır hale geleceğini bildirdi.

Baro Başkanı Er, Erdemli’’nin Kargıcak Mahallesi’nde yapımına başlanan adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu. Baro Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir ve Kurulu Üyesi Hülya Yavuz Benzer’in de eşlik ettiği Er, inşaat sahasında müteahhitten bilgi aldı. İnşaatı hızla devam eden yeni adliye binasının 8 kat ve terastan oluşacak oluşacağı, 108 araç kapasiteli otoparka sahip olacağı bilgisini alan Er, yeni adliye sarayının bir yıl içerisinde kullanıma hazır hale geleceğini belirtti. Er, “Hükümet Konağı içerisindeki kısıtlı yerleşimden dolayı gerek bizler gerek adliye personeli çok zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni bir adliye binasının mutlaka olması gerekiyordu. Yeni adliye binası yapıldıktan sonra inşallah bu sıkıntılar ortadan kalkacak” dedi.

Yorumlar