İletişim Fakültesi ilk Erasmus misafirini ağırladı

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi, ilk Erasmus+ akademik ziyaretçisini de ağırladı.Adnan Menderes Üniversitesi 2013 yılında Radyo-Televizyon ve Sinema, 2015 yılında ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık...

Google Haberlere Abone ol
İletişim Fakültesi ilk Erasmus misafirini ağırladı

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi, ilk Erasmus+ akademik ziyaretçisini de ağırladı.

Adnan Menderes Üniversitesi 2013 yılında Radyo-Televizyon ve Sinema, 2015 yılında ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan İletişim Fakültesi, son dönemde gerçekleştirdiği Erasmus+ anlaşmaları, ilk öğrencilerinin Erasmus+ kapsamında yurtdışında eğitime başlamaları gibi gelişmelerin ardından 30 Ekim 2017 tarihinde ilk Erasmus+ akademik ziyaretçisini de ağırladı.

Romanya’nın Oradea Üniversitesinde yardımcı doçent doktor olarak görev yapan Albu Ioana, ADÜ İletişim Fakültesini ziyaret ederek, akademisyenler ve öğrencilerle tanıştı ve kendilerine kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan ve Erasmus+ Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Özgür Seçim tarafından kabul edilen Ioana, Aydın’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu, Üniversitenin gelişiminden ve İletişim Fakültesinin imkanlarından çok etkilendiğini ve döndüğünde meslektaşlarının da Adnan Menderes Üniversitesini ziyaret etmeleri gerektiği yönünde görüş bildireceğini belirtti.

Yorumlar