Külünk, “Hangi Belediye Başkanı ile ilgili istifa talebi söz konusu ise bu zaten açık yapılıyor”

“Yerli ve Milli olmak” konulu toplantıya katılmak üzere Uşak’a gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Vali Salim Demir’i makamında ziyaret etti.Vali Salim Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Külünk, “Hangi Belediye Başkanı ile ilgili istifa talebi söz konusu ise bu zaten açık yapılıyor”

“Yerli ve Milli olmak” konulu toplantıya katılmak üzere Uşak’a gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Vali Salim Demir’i makamında ziyaret etti.

Vali Salim Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi’nin Uşak için büyük bir zenginlik olduğunu ancak sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha fazla artırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Basın mensuplarının, istifası istenen Belediye Başkanları arasında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da isminin geçtiği ve istifasının isteneceği yönündeki haberlere ilişkin yöneltilen soruları cevaplayan Külünk, “ Hangi belediye Başkanı ile ilgili istifa talebi söz konusu ise bu zaten açık yapılıyor. Herhangi üstü örtülü bir şekilde yapılmıyor. Kamuoyunun bilgisi tahtında yapılıyor her şey. Onun için var olanlar üzerinden konuşmak lazım gerçek olmamış bilgi üzerinden yorum yapmanın doğru olmadığı inancındayım” dedi.

Uşak’ın çok farklı bir şehir olduğundan bahseden Külünk, “ Uşak Türkiye’de çok fazla konuşulmuyor onun için hak edildiği yeri bulmuyor. Uşak’ın daha çok konuşulması gerekiyor. Çünkü Uşak yeni kalkınan büyüyen Türkiye’nin en önemli ifadelerinden bir isi” şeklinde konuştu.

Uşak’ın Türkiye’de dört bir yana anlatılması gerektiğini belirten Külünk, Uşak’taki işsizliğin neden az olduğunu, Uşak’ın doğrudan Dünya ile bağlantısını, ihracat içindeki rolünü birilerinin altını çize çize anlatmaları gerektiğini söyledi.

Paraist olan Fetö Terör Örgütü’nün Uşak’la çok fazla ilgilenmiş olduğunu ancak Uşaklıların bu fetö denilen terör belasına boyun eğmediklerini bu örgüte eyvallah demediklerini ifade eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, şunları belirtti; “ Uşaklılar bu örgüte boyun eğmemişler, eyvallah etmemişler fakat üzülerek söylüyorum ki, Türkiye’nin her yerine hasar verdikleri gibi Devlet yönetimine, sosyal hayatımıza zarar verdikleri gibi, üzülerek ifade ediyorum ki her şehrimize zarar vermişlerdir. Ama Uşak’ın bünyesi çok güçlü olduğu için bütün bu zararları çok kısa zamanda aşabilme kabiliyetlerini ortaya koymuşlardır. Bu da takdire şayandır. Ben bir kez daha Uşak’a teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında sürekli Türkiye’de bahsettiği yerli ve milli olmayı konuşacaklarını dile getiren Külünk, Türkiye’nin kendi refleksleri ile kendini ifade eden ve kendi farkındalığını ortaya koyan Ülke olduğunu bütün Dünya’nın kabul ettiğini ayrıca Amerika’nın Türkiye’yi kendi eyaletleri gibi gören bir anlayışla Türkiye’ye bakılan dönemin bittiğini söyledi.

Ziyaret sonrası Vali Salim Demir, Külünk’e Uşak Kilimi hediye etti.

Yorumlar