Düşen helikopterle ilgili çok tartışılacak görüntüler

Karadeniz'de düşen helikopterle ilgili ortaya çıkan yeni görüntülerde, bölge sis olmadığı, helikopterin düşmeden önce bir ışıkla karşılaştığı görülüyor

Google Haberlere Abone ol
Düşen helikopterle ilgili çok tartışılacak görüntüler
Giresun'da bayram günü düşen helikopterle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Helikopterin yoğun sis nedeniyle düştüğü iddia ediliyordu; ancak ortaya çıkan görüntüler kaza anında bölgenin sisli olmadığını gösteriyor. Görüntülerde ayrıca helikopterin düşmeden önce küçük bir ışıkla temas ettiği görülüyor. Işığın ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

DHA tarafından yayınlanan görüntülerde faciadan dakikalar önce, bölgede, daha yüksek bir yaylada piknik yapan vatandaşlar tarafından çekilmiş. Görüntülerin ilk bölümünde, helikopterin düştüğü noktanın aksi istikametine doğru gidişi görülüyor. Saniyeler sonrasına ait ikinci bölümde ise Alucra Tohumluk Yaylası’na doğru gidişi görülüyor.



Bu sırada o anlara tanık olan vatandaşların helikopterin alçalmasına dikkat çektikleri duyuluyor. Helikopterin her iki istikamete hareketi sırasında güneş ışığının yansımasından kaynaklandığı tahmin edilen bir ışık yansıması görülüyor.



Görüntülerin çekildiği yer ile helikopterin düştüğü yer arası mesafe kuş uçuşu yaklaşık 10 kilometre civarında görünüyor.

 

Yorumlar