Vali Sonel, Mazgirt’te incelemelerde bulundu

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Mazgirt ilçesinde incelemelerde bulundu.Tunceli’nin Mazgirt ilçesine beraberinde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Jandarma Komutanı...

Google Haberlere Abone ol
Vali Sonel, Mazgirt’te incelemelerde bulundu

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Mazgirt ilçesinde incelemelerde bulundu.

Tunceli’nin Mazgirt ilçesine beraberinde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş’le birlikte giden Vali Tuncay Sonel, ilk olarak Kaymakam Kenan Aktaş`ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Vali Sonel ve beraberindekiler, Hükümet Konağındaki kurumları,adliyeyi, belediye başkanlığını, emniyet amirliğini, devlet hastanesini, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesini tek tek ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı.

İlçedeki şehit, gazi, öksüz, yetim aileleri ile engeli ve yaşlıları da evlerinde ziyaret eden Sonel, esnafla da bir araya geldi.

İlçe Jandarma Komutanlığı’na da giden Sonel ve beraberindekiler, askerlerle yemek yedi.

İlçe ziyaretlerine devam edeceğini, vatandaşın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinleyeceklerini aktaran Vali Sonel,"Her yere gideceğiz. İnsanımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız, Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstereceğiz"dedi.

Yorumlar