Lice belediyesi çocukları sinema ile buluşturuyor

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Lice Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak, ilçede ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.Kaymakam ve Belediye Başkanı Sinan Başak’ın talimatları...

Google Haberlere Abone ol
Lice belediyesi çocukları sinema ile buluşturuyor

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Lice Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak, ilçede ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Sinan Başak’ın talimatları ile ücretsiz öğrenci sinema günleri başlatıldı. Liceli çocukları sinema ile buluşturmak için yapılan çalışmalar kapsamında her hafta pazartesi ve cuma günleri saat 10.00’da Aile Destek Merkezi sinema salonunda ücretsiz sinema günleri başlatılıyor.

Göreve geldiği günden itibaren ilçenin tüm sorunlarını masaya yatıran Kaymakam ve Belediye Başkanı Sinan Başak, eksikliği hissedilen hizmetlerin yanı sıra ilçede sosyal ve kültürel çalışmalara da büyük önem veriyor. Çocuk parkları ile çocukları, kütüphane, eğitim merkezleri ile gençleri sevindiren Başkan Başak, öğrencileri de sinema ile buluşturmak için eksikliği hissedilen ücretsiz sinema günleri başlattı.

Yorumlar