Zorlu Tekstil ürünleri EVTEKS’te

İSTANBUL (AA) - Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Şirketten...

Google Haberlere Abone ol
Zorlu Tekstil ürünleri EVTEKS’te

İSTANBUL (AA) - Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CNR Expo’da düzenlenen 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarına (EVTEKS) Zorlu Tekstil, 3 ayrı stantla katıldı.

Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

TAÇ Inova’da bu yıl Led Işıklı Perde ve Nevresim Koleksiyonu, içerik üreten QR kodlu nevresim, yeni nesil stor sistemleri, silinebilir özel kumaştan üretilen mutfak koleksiyonu gibi pek çok ürün, ev tekstili teknolojisinde öne çıkmaya hazırlanıyor.

Zorlu Tekstil ayrıca bu yıl topluma ve sürdürülebilir çevreye dönük duyarlılığının bir gereği olarak TAÇ Inova’daki “Doğa Bizim Evimiz” çatısı altında, “Anadolu Orkideleri” ve “Güneşe Doğru” koleksiyonlarıyla da EVTEKS’te yer aldı. Fuarda ayrıca TAÇ’ın yeni koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Fuarın ilk gününde TAÇ Inova, Zorlu Tekstil ve Korteks stantlarını ziyaret eden Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zeki Zorlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selen Zorlu Melik ve Zorlu Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, sergilenen ürünleri yerinde inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, "Zorlu Tekstil ürün çeşitliği ve kalite denince sadece Türkiye’de değil tüm dünyada adından saygıyla bahsedilen bir marka. Biz ürün kalitemizden taviz vermeden inovatif olmayı hem Zorlu Tekstil’de hem de Korteks’te temel fonksiyonlarımızdan biri haline getirdik. Bu amaçla Zorlu Tekstil’in inovatif yönünü ön plana çıkaran ürünlerle EVTEKS’te yer aldık. Fuarın ilk gününde aldığımız tepkilerden anlıyoruz ki,TAÇ İnova ürünlerinin tamamı ev tekstilinde inovasyon anlayışının yerleşmesinde baş rolü oynayacak.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar