Zonguldak'ta trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişinin yaralandığı kazanın ardından çıkan arbede ve 3 kişinin gözaltına alınması güvenlik kameralarınca...

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişinin yaralandığı kazanın ardından çıkan arbede ve 3 kişinin gözaltına alınması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak-Ereğli Karayolu'ndan Ereğli yönüne giden Orhan Kömürcü idaresindeki 67 LF 002 plakalı cip, Yeşiltepe mevkisinde yolun sağında park halindeki 67 TA 309 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan sürücü, sağlık ekipleri ve vatandaşlarca çıkartıldı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen ve gözyaşları içerisinde kurtarma çalışmalarını izleyen yaralı sürücünün 12 yaşındaki oğlunu polisler ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.

Kaza tespit tutanağı hazırlandığı sırada taraflar arasında yaşanan tartışmaya polis biber gazı kullanarak müdahale etti.

Yaşanan arbede sonucu kamyonetin sürücüsü Yakup Ersoy ile 2 iş yeri çalışanı gözaltına alındı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, Orhan Kömürcü'nün park halindeki araca arkadan çarpmasının ardından kamyonetin ana yolda bir süre ilerlemesi yer alıyor.

Yorumlar