Zonguldak'ta restoranda işlenen cinayet davası

- Gökçebey ilçesindeki bir restoranda 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili yargılanan sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Google Haberlere Abone ol
Zonguldak'ta restoranda işlenen cinayet davası

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Bakacakkadı beldesindeki bir restoranda çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya ilişkin yargılanan sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Serkan Arslan'ı (21) silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Tayfun Eseroğlu (21) ile tarafların avukatları katıldı.

Sanık Eseroğlu, son savunmasında, olaydan dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasıyla yargılanan sanığın cezasının, haksız bir fiilin meydana getirdiği hiddet ve şiddetli elemin etkisi altında suçu işlediğinden ve iyi halden 15 yıla indirilmesine karar verdi.

Bakacakkadı beldesindeki bir restoranda, 26 Ekim 2013'te yemek nedeniyle çıkan kavgada, garsonlardan Tayfun Eseroğlu, ruhsatsız tabancayla Serkan Arslan'ı başından vurmuştu.

Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayatını kaybetmişti. Eseroğlu, olaydan sonra tutuklanmıştı.

Yorumlar