Ziraat Katılım 42. şubesini Sivas'ta açtı

İSTANBUL (AA) - Ziraat Katılım Bankası'nın 42'nci şubesi Sivas'ta hizmete girdi. Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta...

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Katılım 42. şubesini Sivas'ta açtı

İSTANBUL (AA) - Ziraat Katılım Bankası'nın 42'nci şubesi Sivas'ta hizmete girdi.

Ziraat Katılım'dan yapılan açıklamaya göre, bankanın 42. şubesinin Sivas'ta açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta katılım bankasının açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziraat Katılım'ın, Sivas'ı daha ileri götüreceğine inandığını belirten Yılmaz, "Sivas’ta yeni bir katılım bankası şubesinin açılması Sivas için yeni bir umut demektir. Hep birlikte Sivas'ın müteşebbisine destek olacağız. Sivas halkı tasarrufludur. Sivas'ta tasarruf yapılacak yer Ziraat Katılım'dır." ifadelerini kullandı.

Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan ise bankanın açılışından bu yana geçen 17 aylık sürede aktif büyüklüğünün 7 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Katılım Bankacılığının Türkiye ve dünyada yükselen bir trend olduğunu vurgulayan Arslan, Türkiye genelinde açtıkları yeni şubelerle katılım bankacılığının sektörde aldığı payı artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Arslan, Ziraat Katılım olarak Sivas'ın büyümesine katkı sağlamak üzere ihtiyaç duyulan tüm finansal desteği sunacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar