Yurtta kalan öğrencilerden Mehmetçik'e destek

- Mersin'de yurtlarda kalan öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı'na destek için odalarının ışıklarıyla "Afrin" yazısı oluşturdu - Adana'da öğrencilerinin kaldığı yurtlar "Afrin" yazısıyla ışıklandırıldı

Google Haberlere Abone ol
Yurtta kalan öğrencilerden Mehmetçik'e destek

ADANA (AA) - Adana ve Mersin'de üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtlar "Afrin" yazısıyla ışıklandırılarak Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek verildi.

Çukurova Üniversitesi kampüsünde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana İl Müdürlüğüne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Öğrenci Yurdu girişine led ampullerle oluşturulan "Afrin" yazısı asıldı.

Daha sonra yurt görevlileri, öğrencilerle Afrin yazısı altında bir araya geldi.

Yurtta kalan öğrencilerden Emine Aslan, Mehmetçik'in yanında olduklarını belirterek, "Afrin'deki askerlerimize destek vermek için bu ışıklı yazı hazırlandı. Sonuna kadar onların yanındayız. Allah Türk askerini korusun. Dualarımız onlarla birlikte." ifadesini kullandı.

- Mersin

Mersin Yenişehir ilçesi Çiftlikköyü Mahallesi'ndeki Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurdu ve Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürlükleri bünyesinde bulunan 3 binanın oda ışıklarıyla "Afrin" yazısı oluşturuldu.

Yurtta kalan öğrencilerden Begüm Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 ağabeyinden ikisin asker olduğunu ve birisinin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yaptığını söyledi.

Harekata destek verdiklerini dile getiren Çolak, "Orada görev yapan askerlerimizin hepsini çok seviyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim onların yanında.'' dedi.

Öğrenci Büşra Direk de Mehmetçiklere her gün dua ettiklerini belirtti.

Yorumlar