"Yöresel Ürün ve 2. Hamsi Festivali"

- Gençlik ve Spor Bakanı Bak: - "Tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Dolayısıyla bizi bir araya getiren bu değerlere önem veriyoruz. Gençler, geleceğimiz, gençlerimize çok güveniyoruz. Bu gençler, büyüyen, gelişen Türkiye'nin en önemli gücü, onlarla gurur duyuyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Yöresel Ürün ve 2. Hamsi Festivali"

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere önem verdiklerini ifade ederek, "Tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Dolayısıyla bizi bir araya getiren bu değerlere önem veriyoruz. Gençler, geleceğimiz, gençlerimize çok güveniyoruz. Bu gençler, büyüyen, gelişen Türkiye'nin en öneml gücü, onlarla gurur duyuyoruz." dedi.

Sultangazi Belediyesi etkinlik alanındaki "Yöresel Ürün ve 2. Hamsi Festivali"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, burada kurulan standları gezerek yöresel ürünlerin tadına baktı.

Bakan Bak, bir ay önce Maltepe'deki Rize günlerinin de çok verimli geçtiğini, ilçe belediyelerinde de vatandaşların kaynaşması için böyle programlar düzenlendiğini söyledi.

Türkiye'nin her yöresiyle zengin bir mozaik olduğunu ifade eden Bak, şöyle konuştu:

"Tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Dolayısıyla bizi bir araya getiren bu değerlere önem veriyoruz. Gençler, geleceğimiz, gençlerimize çok güveniyoruz. Bu gençler, büyüyen, gelişen Türkiye'nin en öneml gücü, onlarla gurur duyuyoruz. Gençlerimize, belediyelerimizle birlikte basketbol sahaları, halı sahalar, hentbol, voleybol gibi her türlü tesisi yapmaya hazırız ve yapmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında bunları gerçekleştiriyoruz, bu noktada Spor Toto teşkilat başkanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz yoğun bir şekilde çalışıyor."

Rize'nin yağmurun ve çayın başkenti olduğunu kaydeden Bak, herkesi Rize'nin doğal güzelliklerini görmeye de davet etti.

Çayın nasıl toplandığını herkesin görmesi gerektiğini belirten Bak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu çay nasıl yapılıyor, Rize'nin insanları o yeşilliklerin arasında çayları topluyor, çay sofralarınıza geliyor, hepinizi Rize'ye bekliyoruz. Rize aynı zamanda yetiştiği değerlerle de ünlü; sessiz yığınların, kimsesizlerin kimsesi Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi. Onunla Rizeliler olarak gurur duyuyoruz. Tüm dünyada mazlumların sesi olarak arkasındayız. Arakan'da, Irak'ta, Suriye'de nerede bir zulüm varsa onun karşısında dimdik duran Rize'nin evladı Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz."

Konuşmaların ardından, Bakan ve Bak beraberindekiler, festival alanındaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yorumlar