Yola düşen pazar çadırı kazaya neden oldu

- Kadıköy'de, sürücüsünün yoldaki pazar çadırından kaçmaya çalıştığı tır, kamyonete vurarak devirdi, bu araca da bir otomobil çarptı - Kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

Google Haberlere Abone ol
Yola düşen pazar çadırı kazaya neden oldu

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de, yola düşen pazar çadırının neden olduğu ve üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D100 Karayolu Göztepe mevkisinde yola düşen pazar çadırından kaçmak isteyen İbrahim Albeni yönetimindeki 34 FL 9096 plakalı tır, aynı yönde ilerleyen Mustafa Özyağcı'nın (45) kullandığı 34 UN 9828 plakalı sebze yüklü kamyonete arkasından çarptı. Burhan Aydoğdu idaresindeki 34 UG 5465 plakalı otomobil ise çarpmanın etkisiyle yana devrilen kamyonete vurdu.

Hafif yaralanan kamyonet sürücüsü Özyağcı, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle karayolunun Kadıköy istikametinde ulaşımda aksama yaşandı. Yolda trafik, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yola saçılan sebzeler ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

Söz konusu çadırın, kazaya karışan kamyonetten değil başka bir araçtan yola düştüğü öğrenildi.

- "Kazanın sebebi yoldaki çadır"

Tır sürücüsü Albeni, gazetecilere yaptığı açıklamada, çadıra çarpmamaya çalışırken aracının makas yaptığını söyledi.

Otomobil sürücüsü Aydoğdu da kazanın yola düşen çadırdan kaynaklandığını ifade etti.

Trafikte ilerlerken yolda bir branda gördüğünü anlatan Aydoğdu, "Hemen önümde olmuştu kaza. Brandadan kurtarmaya çalışırken geldim ben de bu araca arkadan çarptım. Kazanın sebebi yoldaki çadır." diye konuştu.

Yorumlar