Yoğun bakımdan fotoğraf paylaşan hemşireye soruşturma

- Çalıştığı yoğun bakım servisinde tedavi gören hastanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan hemşire hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı - Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Öztürk: - "Böyle bir durumla karşı karşıya kalmaktan üzüntülüyüz. İlgili çalışanımız hakkında adli ve idari soruşturma açıldı"

Google Haberlere Abone ol
Yoğun bakımdan fotoğraf paylaşan hemşireye soruşturma

İSTANBUL (AA) - Yoğun bakım servisinde tedavi gören hastanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan hemşire hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hemşire E.G hakkında gerekli soruşturmaların başlatıldığını söyledi.

Öztürk, "Böyle bir durumla karşı karşıya kalmaktan üzüntülüyüz. İlgili çalışanımız hakkında adli ve idari soruşturma açıldı. Konunun hassasiyetinin farkındasınız. Bu nedenle daha ayrıntılı bir açıklama yapamıyoruz." diye konuştu.

Savaş Öztürk, soruşturmaların neticesini de ayrıca paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan E.G'nin yaklaşık iki yıldır hastanede çalıştığı ve başlatılan soruşturma nedeniyle görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

E.G'nin, yoğun bakım servisinde tedavi gören bir hastanın yatağının önünde yaptığı özçekimi paylaşması sosyal medyada tepki çekmişti.

Yorumlar