Yılmaz'dan "Trafik kazası" uyarısı

- Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Kurban Bayramı'nda yola çıkacak vatandaşları aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı - Yılmaz: - "Emniyet kemerinizi takınız, cep telefonunuzu kullanmayınız ve can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayınız. Bayramlaşmak için yola çıkacak öğretmenlerimizin, eğitim çalışanlarımızın, velilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın kazasız bir yolculuk sonunda sevdikleriyle buluşmalarını dilerim"

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz'dan "Trafik kazası" uyarısı

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kurban Bayramı tatilinde yola çıkacak vatandaşları aşırı hız yapmamaları konusunda uyararak, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bakan Yılmaz, bakanlık internet sitesinden yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, aşırı hızın her bayram onlarca insanı sevdiklerinden ayırdığını belirterek, "Emniyet kemerinizi takınız, cep telefonunuzu kullanmayınız ve can güvenliğiniz için yasal hız limitlerini aşmayınız." ifadesini kullandı.

Yılmaz, mesajında, şunları kaydetti:

"Bayramlaşmak için yola çıkacak öğretmenlerimizin, eğitim çalışanlarımızın, velilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın kazasız bir yolculuk sonunda sevdikleriyle buluşmalarını diler, Kurban Bayramlarını en içten duygularımla tebrik ederim."

Yorumlar