Yeni Ford Edge Türkiye'de satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Ford'un en büyük SUV modeli yeni Ford Edge, Türkiye'de satışa sunuldu. Ford tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Ford Edge, güçlü motoru...

Google Haberlere Abone ol
Yeni Ford Edge Türkiye'de satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Ford'un en büyük SUV modeli yeni Ford Edge, Türkiye'de satışa sunuldu.

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Ford Edge, güçlü motoru, modern tasarımı, yenilikçi teknolojileri, üst düzey konforu, gelişmiş sürüş asistanları ve sınıf lideri sürüş dinamikleriyle öne çıkıyor.

Yeni Ford Edge Aktif Gürültü Kontrol Sistemi, Sürüşe Duyarlı Direksiyon Sistemi ve Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi ileri teknolojilerle donatıldı.

Çift turbo destekli gelişmiş 2.0 litre TDCi motor, Yeni Ford Edge'de yüksek performans sağlarken düşük yakıt tüketim ve emisyon değerleri sunuyor. Güçlü performans verilerine rağmen yeni Ford Edge'nin ortalama yakıt tüketimi ise 100 kilometre için 5,8 litre düzeyinde kalıyor.

Yeni Ford Edge'de akıllı 4x4 Çekiş (AWD) sisteminin yanı sıra, Dinamik LED ön far teknolojisi, Hava Yastıklı Arka Emniyet Kemerleri, Trafik İşareti Algılama Sistemi, Şerit Takip Sistemi ve Hıza duyarlı şekilde farklı parametrelere sahip olan Elektrik Destekli Direksiyon Sistemi (EPAS) de bulunuyor.

Geri görüş kamerası ve otomatik park sistemi de Yeni Ford Edge'de sürüşü kolaylaştıran özellikler arasında yer alıyor.

Ford’un Avrupa SUV stratejisinde önemli bir rol oynayan en büyük SUV modeli yeni Ford Edge, Türkiye'de 88 bin 650 dolardan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yorumlar