Yataş'ın Hibboux markası tüketici ile buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Yataş Grup'un, Hibboux markası 2 senelik çalışma ile oluşturduğu "kaliteli, dünya standartlarında doğal ve çevreci" ürün gamı ile Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
Yataş'ın Hibboux markası tüketici ile buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Yataş Grup'un, Hibboux markası 2 senelik çalışma ile oluşturduğu "kaliteli, dünya standartlarında doğal ve çevreci" ürün gamı ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yataş'dan yapılan açıklamaya göre, Hibboux, mayıs ayı içerisinde, oluşturduğu özel koleksiyonlarını kendi internet sitesi üzerinden satışa sunacak. Marka, sağlıklı uyku ve uyku ortamı ile ilgili sürdürdüğü yeni projeleri ile sektöre hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hibboux Markalar Direktörü Serhan Altop, doğal, sağlıklı ve çevreye duyarlı misyonlarıyla yola çıktıklarını belirterek, "Hibboux markası olarak, genel ürün gamı kurgumuzda, kaliteli dünya standartlarında, doğal, çevreci ve hiçbir kanserojen madde içermeyen materyallere yer verdik." dedi.

Gündelik hayata bir nebze de olsa değer katabilecek bir ürün grubuna imza atmanın sevincini ekip olarak yaşadıklarını belirten Altop, "Yeni markamıza ve ürünlerimize vermiş olduğumuz değer ve gösterdiğimiz titizliğin, sizlere her zaman iyi hizmet vermek." diye konuştu.

Yorumlar