Yataş Bedding’den yeni İnternet sitesi

İSTANBUL (AA) - Yataş Bedding’in yeni İnternet sitesi açıldı. Sitede birçok yeniliğin yanında bilinçsiz, deneme yanılma yöntemlerle yatak satın alınmasını...

Google Haberlere Abone ol
Yataş Bedding’den yeni İnternet sitesi

İSTANBUL (AA) - Yataş Bedding’in yeni İnternet sitesi açıldı. Sitede birçok yeniliğin yanında bilinçsiz, deneme yanılma yöntemlerle yatak satın alınmasını engellemek amacıyla kişiye en uygun Yataş yataklarını öneren Smart Match sistemi de devreye girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Yataş Bedding, İnternet sayfasını yeniledi. Ana sayfa ve her ana ürün grubunun (Yataklar, Renkli Ev Tekstili, Beyaz Ev Tekstili, Baza-Başlık) kendi içinde ayrı bir dünya kurgusu ile tasarlandığı yeni sitede kullanıcıya birçok kolaylık ve yenilik sağlanıyor.

"www.yatasbedding.com.tr" adresinde yer alan yeni sitede kullanıcılar, e-ticaret siteleri gibi aradığı ürünü, özellik, ölçü, fiyat aralığı olarak daha kolay bulacak ve ürün detay sayfaları ile ürün hakkında daha çok bilgiye sahip olacak.


- Smart Match ile kişiye en uygun yatak


Yeni site ile Yataş Grup’un yeni projesi, yatak öneri sihirbazı Smart Match de devreye girdi. Yeni yazılım, Yataş müşterilerinin bilinçsiz, deneme yanılma yöntemlerle yatak satın almalarını engellemek amacıyla hazırlandı.

Yataş’ın, uyku sağlığı için düzenli olarak gerçekleştirdiği araştırmalar sonucunda hazırlanan Smart Match sistemi, kişiye en uygun Yataş yatakları öneriyor.

Yataş müşterileri ister mağazalardaki tabletlerden isterlerse www.yatasbedding.com.tr adresinden ilgili programa uyku alışkanlık, beden bilgileri ve uyku rahatsızlıklarını giriyor.

Smart Match, bireylerin bilgilerini girmesinin ardından vücut tiplerine ve uyku alışkanlıklarına göre en uygun yatakları sıralıyor. Smart Match’in önerdiği yatakların yüzde 99,7’sinin vücut yapısına ve sağlığına uygun olduğu yine araştırmalarla belirlendi.

Yataş Bedding, yeni programıyla doğru yatak seçimini kolaylaştırarak bilinçsiz alınan yataklar nedeniyle ileriki yıllarda ortaya çıkacak birçok olumsuzluğu en aza indirmeyi ve müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

Yorumlar