Yarın Miraç Kandili

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "Günahlardan arınmayı umduğumuz bu mübarek gecenin başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescid-i Aksa ve Filistin coğrafyası olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin bir an evvel son bulmasına vesile olmasını diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
Yarın Miraç Kandili

ANKARA (AA) - AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Günahlardan arınmayı umduğumuz bu mübarek gecenin başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescid-i Aksa ve Filistin coğrafyası olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin bir an evvel son bulmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının 27. gecesini idrak ettiğimiz Miraç Kandili ilahi lütuf ve bereketler barındıran, hikmetlerle dolu müstesna bir gecedir. Böyle mübarek gün ve gecelerin kutsiyeti; paylaşmayı, merhameti, adaleti ve iyiliği yüceltmek adına bize rehber olmalıdır." ifadelerine yer verdi.

Çalık şöyle devam etti:

"Günahlardan arınmayı umduğumuz bu mübarek gecenin başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescid-i Aksa ve Filistin coğrafyası olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin bir an evvel son bulmasına vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum. Miraç'ın İslam aleminin birlik ve beraberliğine; aziz milletimizin ve tüm insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar