Yargıtay üyeleri, Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti

- Yargıtay Başkanı Cirit: - "Sizlerin fedakarlığınız ve cesaretinizle bu ülke ayakta duracaktır. Bu millet çılgın bir millet, çılgın Türkler bunlar, herkes görevini yapıyor ama en çok görev yapan da sizlersiniz" - "Bizim güvenliğimizi, asayişimizi, teröre karşı mücadeleyi yürütenler sizlersiniz, bu konuda millet size şükran borçludur"

Google Haberlere Abone ol
Yargıtay üyeleri, Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Türkiye'nin, polisin fedakarlığı ve cesareti sayesinde ayakta duracağını belirterek, "Bu millet çılgın bir millet, çılgın Türkler bunlar, herkes görevini yapıyor ama en çok görev yapan da sizlersiniz." dedi.

Yargıtay Başkanı Cirit ve beraberindeki Yargıtay üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Cirit, Özel Harekat Dairesinin hasar gören bölümlerinde incelemelerde bulunan Cirit ve beraberindekiler, şehit polisler için dua etti.

Cirit, yaşanan üzücü olaylara işaret ederek, "İnşallah bu bir vesile olur, başta devletimiz olmak üzere bir başlangıç olur. Bu konuda hiç kuşkunuz olmasın Türkiye Cumhuriyeti devleti bunları alt edecek güçtedir ve yeterliliktedir." dedi.

Türkiye'nin şehitler sayesinde ayakta durduğunu belirten Cirit, özel harekat polislerine şöyle hitap etti:

"Sizlerin fedakarlığınız ve cesaretinizle bu ülke ayakta duracaktır. Bu millet çılgın bir millet, çılgın Türkler bunlar, herkes görevini yapıyor ama en çok görev yapan da sizlersiniz. Bizim güvenliğimizi, asayişimizi, teröre karşı mücadeleyi yürütenler sizlersiniz. Bu konuda millet size şükran borçludur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine başsağlığı, yaralarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha böyle günler göstermesin ama gösterdiğinde de en ağır bedeli ödettireceğinizi ve ödettireceğimizi biliyoruz. Bu konuda hiçbir endişemiz yok."

15 Temmuz darbe girişiminin, devlet içerisindeki yapının temizlenmesi için başlangıç vazifesi göreceğini söyleyen Cirit,şunları kaydetti:

"Marazi birtakım unsurların devlet içerisinde yer almış olması ve onların ayıklanmış olması belki de sonuç olarak ülkemizin, devletimizin lehine tecelli edecektir. O bakımdan bu bir başlangıçtır, milattır. Daha büyük ve daha çok çalışacağız, daha çok birbirimize sarılacağız, birlik beraberliğimizi temin edeceğiz ve üstesinden geleceğiz. Bu konuda tereddüt etmiyoruz, hukuk devleti ve hukukun üstün kuralları içerisinde bunları en iyi şekilde gerçekleştirebileceğimize, arkadaşlarımız olarak hep birlikte inanıyoruz. Burada da onun sözünü veriyoruz."


Yorumlar