Yapı Kredi'den öğretim yılı hazırlıkları için avantaj

- Yapı Kredi Worldcard, eylül kampanyası ile kullanıcılarına okula dönüş döneminde kazançlı alışveriş imkanı sunuyor

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi'den öğretim yılı hazırlıkları için avantaj

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Worldcard, Eylül kampanyası ile kullanıcılarına okula dönüş döneminde kazançlı alışveriş imkanı sunuyor. 1-30 Eylül arasında geçerli olacak kampanya, yeni öğretim yılına hazırlık sürecinde artan harcamalarda tüketicilere destek oluyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri tüm bireysel kredi kartları ve TLcard’ları ile tek seferde yapacakları ilk 100 TL ve üzeri alışveriş sonrasında tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan kazanacak.

Ayrıca kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan üzerinden katılanlar, yapacakları altıncı 100 TL'lik alışverişte, ek 10 TL ile toplamda 60 TL puan kazanma imkanı yakalıyor. Kampanya, market, giyim, eğitim ve kırtasiye sektörlerinde yer alan tüm Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde yapılacak alışverişlerde geçerli.

Kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard yanı sıra Albaraka ve Vakıfbank Worldcard sahipleri yararlanabiliyor. Yapı Kredi Worldcard kullanıcılarının, kampanyaya SMS ile katılmak için OKUL yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454’e göndermeleri gerekiyor.

Yorumlar