Yapı Kredi Private Banking'ten gençlere eğitim danışmanlığı

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Private Banking, yurt dışında özel liseler, üniversiteler, lisansüstü programlar, yaz okulları, dil okulları ve öğrenci değişim...

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi Private Banking'ten gençlere eğitim danışmanlığı

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Private Banking, yurt dışında özel liseler, üniversiteler, lisansüstü programlar, yaz okulları, dil okulları ve öğrenci değişim programları ile ilgili öğrenilmek istenilen her konuda müşterilerine eğitim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, Yapı Kredi Private Banking, eğitim danışmanlığı kapsamında özellikle yurt dışındaki eğitim fırsatları alternatiflerinin belirlenmesinde, tüm başvuru sürecinde müşterilerine profesyonel anlamda destek sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, eğitim danışmanlığı hizmetinin oldukça geniş bir çerçevesi olduğunu belirtti.

Bir ilke daha imza atarak hayata geçirdikleri eğitim danışmanlığı hizmetiyle yurt dışında özel liseler, üniversiteler, lisansüstü programlar, yaz okulları, dil okulları ve öğrenci değişim programları ile ilgili tüm öğrenilmek istenilen noktaları müşterilerle paylaştıklarını ifade eden Tüylü, "Tüm Yapı Kredi Private Banking müşterilerinin yararlanabileceği bu hizmetimiz kapsamında, profesyonel danışmanlarımız öğrencinin ilgi ve beklentisi paralelinde, okumak istediği alanın, eğitim kurumunun belirlenmesinden, başvuru süreci, kabul süreci, tercih ve yerleştirme dahil tüm aşamalarında yol gösterici oluyor. Eğitim sürecinde de her türlü yardım ve desteği sağlayarak onların hayatlarını kolaylaştırıyor" ifadelerini kullandı.

Yaptıkları araştırma sonucunda yurt dışı eğitim alanında yönlendirme ve bilinçlendirme konusunda bir eksik olduğunu tespit ettiklerini ve eğitim danışmanlığı hizmetini buna göre tasarladıklarını dile getiren Tüylü, şunları kaydetti:

"Yurt dışı eğitim olanakları ülkeden ülkeye, hatta şehirden şehire farklılık gösterebiliyor. Örneğin, lise eğitimi için en çok tercih edilen ülke Kanada olurken, üniversite ve master programları için İngiltere ve Amerika öne çıkıyor. Dil eğitimi için de ilk tercih edilen ülkenin İngiltere olduğunu görüyoruz. Bunun gibi farklılıkların yanı sıra yurt dışındaki okulların başvuru ve kabul süreçleri de değişiklik gösteriyor. Dolayısıyla, öğrencinin ilgi alanı ve beklentisini bu çok kollu sistemde doğru karşılamak onun geleceği açısından çok önemli. Bu da profesyonel yardımı kaçınılmaz kılıyor"

Yorumlar