Yankı dergisinin 45. yılı

- Yankı dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. Yıl Onur Ödülleri dağıtıldı - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a da ödül verildi

Google Haberlere Abone ol
Yankı dergisinin 45. yılı

İSTANBUL (AA) - Yankı dergisinin 45. yılı dolayısıyla Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen "45. Yıl Onur Ödülleri" dağıtıldı.

Sarıyer'deki bir restoranda düzenlenen ödül töreninde konuşan Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yankı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Kaya, katılımcılara teşekkür ederek, "Yankı dergisi tam 45 yıl önce Ankara'da üstadımız Mehmet Ali Kışlalı'nın 'Yankı kuvvetle hissedilen bir ihtiyaca binaen yayın hayatına başlamıştır' sözüyle start almış ve bugünlere ulaşmıştır. Kurucumuz Kışlalı'ya ve bugüne kadar Yankı'ya emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Yankı'nın bir yayın organı olmanın yanı sıra dostları buluşturan bir dergi olduğunu dile getiren Kaya "Yankı dostluk kapıları oluşturan misyonunu devam ettirmektedir. Bizler bir dostluk platformuyuz. Bizler dostlarımızla her zaman övüneceğiz. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından, İstanbul Valisi Vasip Şahin, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kazakistan Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev, Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, Doç. Dr. Kürşad Zorlu, yönetmen Raşit Görgülü, doktorlar Hatem Alsami ve Erkan Adan'a ödül verildi.


Yorumlar