Yangınla mücadeleye Baknalık desteği

Isparta'da ormanlarda ve kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere hazırlanan 40 su tankeri köy muhtarlarına teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Yangınla mücadeleye Baknalık desteği
Orman ve Su İşleri Bakanlığı orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında kırsal kesime verdiği desteği sürdürüyor. Bakanlık tarafından, Isparta'da yangınla mücadelede kullanılmak üzere 40 köy için su tankeri temin edildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) orman yangınlarıyla mücadele için yeni projeler uygulamaya koyuyor. Bu projeleri Isparta'da da sürdüren orman teşkilatı, yangınla mücadelede kullanılmak üzere 40 köye su tankeri verdi.

Isparta'da gerek orman gerekse de kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlarla mücadelede kullanılmak üzere hazırlanan 40 su tankeri köy muhtarlarına teslim edildi.

"Projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadele konusunda başarılı bir ülke olduğunu belirtti.

Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:
"Orman yangınlarıyla mücadelede oldukça başarılı bir ülkeyiz. Bu başarımızda kırsal kesimde yürüttüğümüz projeler de oldukça önemli. Biz özellikle köylerimizde meydana gelebilecek yangınlarda kullanılmak üzere su tankerleri dağıtıyoruz. Isparta'da 40 tankeri muhtarlarımıza teslim ettik. Ülkemizin her yerinde meydana gelebilecek yangınlara karşı gerekli tedbirleri almaya ve projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Yorumlar