Yalova'da amatör lig müsabakasında kavga

YALOVA (AA) - Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Yalovaspor ile Gaziosmanpaşa'nın karşı karşıya geldiği maçın devre arasında, Yalova Group Belediye Spor ile...

Google Haberlere Abone ol
Yalova'da amatör lig müsabakasında kavga


YALOVA (AA) - Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Yalovaspor ile Gaziosmanpaşa'nın karşı karşıya geldiği maçın devre arasında, Yalova Group Belediye Spor ile İstanbulspor Beylikdüzü'nün karşılaşacağı basketbol müsabakası için İstanbul'dan gelen taraftarlarla Yalovalı taraftarlar arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

Yalovaspor ile Gaziosmanpaşa takımlarının karşı karşıya geldiği maçın devre arasında basketbol müsabakası için Yalova'ya gelen İstanbulspor Beylikdüzü taraftarları salona izinsiz girdi.

Yalovalı taraftarlar ile İstanbul'dan gelen taraftarlar arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışma büyümeden sona erdi.

Taraftarlar bu kez Yalova Group Belediye Spor ile İstanbulspor Beylikdüzü maçından önce 90. Yıl Spor Salonu önünde karşı karşıya geldi.

İki takım taraftarlarının sözlü tartışmaları kavgaya dönüşünce polis olaya müdahale etti. Kavganın ardından İstanbul'dan gelen taraftarları taşıyan otobüsün camları kırıldı.

Olayda yaralanan bazı taraftarlar 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Öte yandan, İstanbul Beylikdüzü taraftarları çıkan olaylardan dolayı basketbol karşılaşmasına güvenlik amacıyla alınmadı.


Yorumlar