Vodafone'dan Red Business abonelerine bayram fırsatı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, yaklaşan Kurban Bayramında seyahate çıkacak kurumsal aboneleri için avantajlı ürün ve hizmetler sunuyor. Vodafone açıklamasına göre...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'dan Red Business abonelerine bayram fırsatı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, yaklaşan Kurban Bayramında seyahate çıkacak kurumsal aboneleri için avantajlı ürün ve hizmetler sunuyor.

Vodafone açıklamasına göre, şirket 4,5G uyumlu özelliklerle yenilediği Akıllı Tarifeleri ve seyahatin her aşamasında hayatı kolaylaştıran iletişim dışı faydalarla bu bayramda da Red Business abonelerinin yanında olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonları doğrultusunda, işletmelerin telekomünikasyon ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca çözümler geliştirdiklerini ve bunları uyguladıklarını ifade etti.

İşletmelerin dijital iş ortağı olarak tek çatı altında sundukları çözümlerle, dijital bağlantılı yaşamı kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedeflediklerini belirten Aksoy, "Bu kapsamda, Kurban Bayramında seyahate çıkacak Vodafone Red Business abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak avantajlar sunuyoruz. Akıllı Tarifelerimiz ve iletişim dışı faydalarımızla bu bayramda da Red Business abonelerimizin yanında olacağız. Vodafone Türkiye olarak, mobil teknolojilerin gücüyle kurumsal abonelerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara yeni fırsat ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmelerini yaptı.


- Akıllı Tarifeler


Vodafone Red Business, "Akıllı Tarifeler" sayesinde abonelerin kullanım alışkanlıklarına göre paket önererek yurt içi ve yurt dışında kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Vodafone Red Business aboneleri, tüketimlerine göre otomatik tanımlanan aşım paketlerinden de yararlanabilecek.

Aboneler, tarifelerinin Her Şey Dahil Pasaport özelliği sayesinde, bayram süresince 51 ülkede Türkiye'deki gibi konuşacak, mesajlaşacak ve internete girecek. Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi sayesinde yurt dışındayken kullanım yapılmayan gün hiçbir ücret ödenmeyecek. Aboneler, Her Şey Dahil Pasaport ile yurt dışındayken kullanım yaptıkları gün için ise 12,90 liradan ücretlendirilecek.

Vodafone Red Business aboneleri, Her Yerde Paketleri ile hiçbir ek işlem yapmadan, harcadıkları kadar ücretlendirilecek ve kesintisiz çalışma imkanı bulacak.

Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi sayesinde, 30 dakikadan başlayan paketler harcandıkça, aboneyi bir üst pakete taşıyarak uygun paketle ücretlendirilmesi sağlanacak. Bu teknolojiyle ayrıca, 30 megabayttan başlayan paketler de harcama devam ettikçe aboneyi bir üst pakete dahil ederek, uygun paketle ücretlendirilme fırsatı sunulacak.


- Red Business'a özel avantajlar


Vodafone, bayramda iletişim dışı faydalarla da kurumsal abonelerinin hayatını kolaylaştıracak. Buna göre aboneler, back-up servis bedelsiz uçak bileti hizmetiyle biletlerini alabilecek. VIP havaalanı transfer hizmetiyle İstanbul, İzmir (Çeşme dahil), Ankara ve Bodrum içinde diledikleri bir nokta arasında ya da Dalaman-Fethiye (İztuzu, Hillside dahil), Dalaman-Göcek (Sarıgerme dahil) ve Dalaman-Dalyan (Köyceğiz dahil) rotalarında havaalanı ulaşımlarını özel şoförlü araçlarla uygun fiyatlara gerçekleştirecek.

Vodafone Red Business aboneleri, İstanbul Sabiha Gökçen (İç ve Dış Hatlar) ile İstanbul Atatürk (İç ve Dış Hatlar), Ankara Esenboğa (İç Hatlar), İzmir Adnan Menderes (İç Hatlar) ve Bodrum Milas (İç Hatlar) havalimanlarındaki TAV Fast Track noktalarında hızlı geçiş hizmetinden ücretsiz faydalanacak.

Aboneler ayrıca, yurt dışı çıkış harç pullarını İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında bulunan Vodafone mağazalarından ücretsiz alabilecek. İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Bodrum Milas (İç Hatlar) veya İzmir Adnan Menderes'ten uçuşlarında lounge'larda ücretsiz ağırlanacak olan aboneler, diledikleri aracı Budget'tan yüzde 50 indirimle kiralayabilecek.


- Tekrarlayan Aşım Paketi ile kontrollü kullanım


Vodafone tarafından yurt içi kullanıma sunulan yeni "500 MB Tekrarlayan Aşım Paketi"nden, faturalı ve yenilenen Vodafone Red Business tarifelerinde bulunan tüm kurumsal aboneler yararlanabilecek.

Aşım paketine sadece bir kere giriş yapılması yeterli olacak. Sonrasında paket, aşım sırasında devreye girecek ve abone kullanım yaptıkça, kullanıma göre daha avantajlı aşım paketi tanımlanacak. Aylık olarak hiçbir aşım yapılmazsa, aboneye herhangi bir ücret yansıtılmayacak. Ücretlendirme, kullanım miktarına göre yapılırken, aboneler her bir 500 megabayt pakete 9,9 lira ücretle sahip olabilecek.

Vodafone Red Business aboneleri ayrıca, bayram seyahatlerinde 4,5G servislerini ücretsiz kullanabilecek. Aboneler, "Güvenli Depo"yla verileri bulut ortamında saklarken, "Güvenli Net"le internetteki zararlı olabilecek yazılım ve içeriklere karşı verilerini koruyacak.Diğer yandan, "Spotify Premium"la müzik dinlemenin, "Digiturk Eğlence" ve "Digiturk Play Süper Lig Taraftar" paketleriyle de film ve maç izlemenin keyfine varacak.

Yorumlar