Vodafone'dan "İşini Bilen Esnaf Tarifeleri"

İSTANBUL (AA) - Vodafone, esnaf için geliştirdiği avantajlı tarife ve paketlere yenisini ekledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone’un yeni "İşini...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'dan "İşini Bilen Esnaf Tarifeleri"

İSTANBUL (AA) - Vodafone, esnaf için geliştirdiği avantajlı tarife ve paketlere yenisini ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone’un yeni "İşini Bilen Esnaf Tarifeleri", internet paket aşımından dolayı gelen kontrolsüz faturaların önünü kesmek amacıyla esnafın kullanımını inceleyerek onu en uygun tarifeye geçiriyor.

Vodafone’un esnafın dijitalleşmesine katkıda bulunmak ve artan internet ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği "İşini Bilen Esnaf Tarifeleri" ayda 30 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıma sunulurken, "Esnaf S" 3 GB, "Esnaf M" 5 GB, "Esnaf L" 7 GB ve "Esnaf XL" paketi 9 GB internet kotasına sahip bulunuyor.

Kullanıcının, ilk etapta internet tüketimine göre seçeceği 3 veya 5 GB internete sahip iki paketten biri ay sonunda incelenerek en uygun alt veya üst bir tarifeye otomatik geçişi sağlanacak. Abone başka bir tarifeye geçiş yapmak istemezse gelen mesaja “DURDUR” yazıp geçiş işlemini durdurabilecek.

"İşini Bilen Esnaf Tarifeleri", Vodafone kurumsal hatlar ile sınırsız konuşma imkanı sağlarken, her yöne 1000 dakika ve 1000 SMS kullanım hakkı da sunuyor.


- "İşini bilen tarifeler ile esnafımız interneti dilediği gibi kullanacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, esnaf müşterilerinin paket aşımı derdiyle uğraşmadan internete girebilmesini hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

“İşletmelerin dijital iş ortağı olarak, tek çatı altında sunduğumuz çözümlerle dijital bağlantılı yaşamı kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Vodafone İş Ortağım ile ekonominin gizli kahramanları olan esnafımızın dijitalleşmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Esnafımızın dijitalleşmenin sunduğu çözümlerle işini geliştirmesi ve interneti dilediği gibi kullanabilmesi en önemli önceliğimiz. Bu doğrultuda internet kullanımları her geçen gün artan esnafımız için yeni İşini Bilen Esnaf Tarifeleri’ni hayata geçiriyoruz. Vodafone’un yeni İşini Bilen Esnaf Tarifeleri ile artık esnafımız paket aşımından korkmadan telefondan internete girebilecek, işlerini halledecek. Ay sonu geldiğinde ise esnafımızın kullanımını inceleyerek, onu en uygun alt veya üst tarifeye geçireceğiz."

Yorumlar