Vodafone'dan "İkinci Bahar Teklifleri"

- Vodafone, Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda geliştirdiği kapsamlı "İkinci Bahar Teklifleri" ile 55 yaş ve üstündeki kullanıcıları da mobil teknolojiler ile tanıştıracak

Google Haberlere Abone ol
Vodafone'dan "İkinci Bahar Teklifleri"

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Dijital Dönüşüm vizyonu doğrultusunda geliştirdiği kapsamlı "İkinci Bahar Teklifleri" ile 55 yaş ve üstündeki kullanıcıları da mobil teknolojiler ile tanıştıracak.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone’un Akıl Küpü Tarifelere ek olarak sunduğu bol internetli "İkinci Bahar Teklifleri", ücretsiz Facebook ve Twitter kullanımı, tarifeye ek Vodafone’lularla 2 bin dakika konuşma hakkı sağlarken, "Ücretsiz Akıllı Durma Özelliği" ile faturaları kontrol altında tutacak.

Ayrıca 55 yaş ve üstündeki herkes, teklif kapsamında Vodafone Cep Merkezleri’ndeki özel danışmanlardan ücretsiz teknolojik destek alma imkanına sahip olacak. İkinci Bahar Teklifleri kapsamında kullanıcılara haber ve hava durumu servisleri indirimli olarak sunulurken, uygun fiyat avantajı ile son model akıllı telefonlara sahip olma imkanı da sağlanacak. Ayrıca, en sevilen markaların özel indirimlerinden de yararlanabilecekler.


- "İnternetten görüntülü görüşme imkanı sunuyoruz"


Açıklamada kampanyayla ilgili görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, mobil teknolojilerden her kesimden her yaştan kullanıcıların yararlanmasını amaçladıklarını belirtti.

Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham verme hedefleri bulunduğunu aktaran Buruk, "Odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Şimdi de 55 yaş ve üstündeki kullanıcıların tüm teknolojik ihtiyaçlarını karşılamak ve dijital dönüşümün avantajlarından yararlanmalarını sağlamak hedefiyle kapsamlı bir teklifi hayata geçiriyoruz. Bol internet ve dakika içeren İkinci Bahar Teklifleri ile onlara sevdikleriyle ister konuşma, ister internetten görüntülü görüşme imkanı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kampanyanın müşteri dostu yönlerini paylaşan Buruk şunları kaydetti:

"Üstelik bunları yaparken, teknolojiyi nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri için özel danışmanlardan teknoloji ile ilgili her konuda destek almalarını sağlıyoruz. Diğer yandan fatura aşımından yakınan 55 yaş ve üstündeki abonelerimiz, teklif kapsamındaki "Ücretsiz Akıllı Durma Özelliği" ile fatura kaygısı yaşamadan mobil iletişimlerini rahatlıkla sürdürebilecekler.

Tüm bunlara ek olarak, özel indirimlerle ve uygun fiyatlarla son model akıllı telefonlara sahip olma fırsatı sağlıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı sürdüreceğiz."

- Vodafone, kendi kullanıcılarını sevindiriyor


Kampanya ile 55 yaş ve üzeri aboneleri için yeni bir portföy oluşturan Vodafone, kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik yeni fırsatlar ve hediyeler sunacak. Bu fırsatların ilki olarak, kasım ayında 55 yaşını bitiren abonelerinin doğum günlerini kahve ve pasta hediye ederek kutluyor. Vodafone’un İkinci Bahar Teklifleriyle ilgili bilgi almak ve yararlanmak isteyenlerin en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne başvurmaları yeterli oluyor.


Yorumlar