Vodafone, Volkwagen Golf kazandırdı

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un faturasız yeni hat alan kullanıcıları arasında gerçekleştirdiği çekilişle bir Volkswagen Golf ve 50 iPhone 6s sahiplerini buldu....

Google Haberlere Abone ol
Vodafone, Volkwagen Golf kazandırdı

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un faturasız yeni hat alan kullanıcıları arasında gerçekleştirdiği çekilişle bir Volkswagen Golf ve 50 iPhone 6s sahiplerini buldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin 10 Haziran-31 Temmuz arasında faturasız yeni hat alan abonelerine çekiliş hakkı tanıdığı kampanyasının sonuçları belli oldu. Söz konusu tarihler arasında aldıkları yeni faturasız hat karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan aboneler arasında Milli Piyango İdaresi tarafından 16 Ağustos'ta yapılan çekilişle, bir kişi Volkswagen Golf otomobil, 50 kişi de iPhone 6s akıllı telefon sahibi oldu.

Kampanyanın büyük ikramiyesi olan Volkswagen Golf otomobili kazanan talihli Edirne'de ikamet eden Umut Aksu oldu. Aksu, aracını Vodafone Plazada düzenlenen törende teslim aldı.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, araç teslim töreninde yaptığı konuşmada, abonelerine her daim yeni kampanya ve fırsatlar sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Vodafone Türkiye olarak abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarife ve paketlerle karşılarken onlara sürekli kazandıran çekiliş ve kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini anlatan Uysal, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdikleri tüm faaliyetlerinde abonelerinin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Uysal, "Son olarak bu avantajlı kampanyalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, Vodafone'dan yeni faturasız hat alan abonelerimize 50 akıllı telefon ve bir otomobil kazandıran çekiliş kampanyası düzenledik. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişimiz sonucunda bir kişiye Volkswagen Golf otomobil ve 50 kişiye de iPhone 6s akıllı telefon hediye ettik. Çekilişimizin büyük ikramiyesi otomobilin sahibi olan abonemiz Umut Aksu'yu kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyorum." dedi.

Fatih Uysal, bütün faaliyetlerinin merkezine müşteri memnuniyetini aldıkları stratejileri doğrultusunda yeni kampanya ve fırsatları abonelerine sunmaya devam edeceklerini kaydetti.


Yorumlar