Vodafone ve Avon'dan kadınları güçlendirecek kampanya

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Avon ile sürdürdüğü stratejik iş birliği kapsamında Avon temsilcilerini Vodafone'lu yapmaya hazırlanıyor. Avon temsilcilerine özel...

Google Haberlere Abone ol
Vodafone ve Avon'dan kadınları güçlendirecek kampanya

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Avon ile sürdürdüğü stratejik iş birliği kapsamında Avon temsilcilerini Vodafone'lu yapmaya hazırlanıyor. Avon temsilcilerine özel geliştirilen kurgu kapsamında Vodafone abonesi olan veya hattını Vodafone'a taşıyan temsilcilere özel birçok fırsat sunuluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'lu Avon temsilcileri tarife ücretlerinin ya da aylık lira yüklemelerinin yüzde 10'u kadar "Avon Para" kazanacak. Böylece yıllık iletişim harcamalarının yaklaşık 1 ayını Avon Para olarak kazanacak temsilciler, Avon Paraları, on-line alışveriş sitesi Hepsiburada.com'da ihtiyaçlarına göre harcayabilecek.

Vodafone, sipariş alma, siparişi takip etme gibi süreçler nedeniyle iletişim ihtiyaçları yüksek olan Avon temsilcilerinin hayatını kolaylaştırmak için ayrıca her ay 250 MB İnternet hediye edecek ve temsilcilere avantajlı ek dakika paketleri de sunacak.

Uygulamayla yaklaşık 1 milyon kadına ulaşılması hedefleniyor.

Numara taşımak veya yeni hat satın alarak Vodafone’lu olmak isteyen Avon Temsilcileri "0542 542 36 36" no’lu "Arayın Gelelim" servisini kullanarak Vodafone'lu olabiliyor.


- Vodafone ve Avon iş birliği kırmızı ışık ile başladı


Vodafone ve Avon iş birliği, Kasım 2014'te Vodafone'un, kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla geliştirilen ve yaklaşık 300 bin kişi tarafından indirilen "Kırmızı Işık" uygulamasının erişimini artırmak üzere başladı.

Avon'un tüm temsilci iletişim kanallarına Kırmızı Işık uygulaması tanıtım bilgileri eklendi ve temsilciler aracılığıyla Türkiye'deki kadınlar Kırmızı Işık uygulaması konusunda bilgilendirildi. Ardından Avon'a özel Vodafone mobil uygulaması geliştirilerek Avon'un iş süreçlerini dijitalleştirmesi sağlandı. Bu sayede Avon, Vodafone çözümüyle iş süreçlerinde verimlilik artışı sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, "Vodafone olarak odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Kasım 2014’ten bu yana Avon ile sürdürdüğümüz iş birliğinin kapsamını genişleterek Avon temsilcilerinin ihtiyaçlarına özel bir kurguyu hayata geçirmekten memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda, Vodafone'lu Avon temsilcilerine yıllık iletişim harcamalarının yaklaşık 1 ayının Avon Para olarak kazandırılacağını belirten Uysal, "Kampanyamızın yanı sıra hediye İnternet ve avantajlı ek dakika paketleri de sunuyoruz. Vodafone Türkiye olarak iş birliğimiz kapsamında, Avon temsilcilerinin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, hem kazançlarını artıracak hem de hayatlarını kolaylaştıracağız." bilgilerini paylaştı.

Avon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Onur Erdinç, güzelliğe değer katan bir şirket olduklarını ve bu yıl dünya çapında 130. yıllarını kutladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz kadınları sadece kaliteli güzellik ürünleriyle tanıştırmıyoruz. Onların sevdiklerine, bilgiye ve kazanca da kolayca ulaşmalarına yardımcı oluyoruz. Bu özel yılımızda Vodafone ile Türkiye'deki Avon temsilcilerinin hayatına güzellik ve kolaylık getirmeyi amaçlayan özel bir çalışma gerçekleştirdik. İşimizin kalbindeki temsilcilerimizin hayatını kolaylaştırmamızda yaklaşık 2 yıldır yeni projelerle bize destek olan Vodafone'a teşekkür ediyoruz."

Yorumlar