Vestel'e "En İyi Uygulama" ödülü

İSTANBUL (AA) - Vestel, iş yerinde öğrenme ve performans konusunda dünyanın en önemli organizasyonlarından Association for Talent Development (ATD) tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Vestel'e "En İyi Uygulama" ödülü

İSTANBUL (AA) - Vestel, iş yerinde öğrenme ve performans konusunda dünyanın en önemli organizasyonlarından Association for Talent Development (ATD) tarafından "En İyi Uygulama" ödülüne layık görüldü.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre her yıl ABD'den Uzakdoğu'ya kadar uzanan coğrafyada eğitim ve kişisel gelişim alanında ödüller veren ATD, Vestel'i, Müşteri Hizmetleri'nin 2015 yılındaki "Uzun Dönem Teknisyen Uzmanlık Eğitim Programı" ile "En İyi Uygulama" alanında ödüllendirdi.

Eğitim içeriği, eğitimci kalitesi, eğitimin markalaşması, eğitimin sahiplenilerek iş hayatında uygulanabilmesi, iş sonuçlarına ve çalışan performansına ölçülebilir katkı sağlaması ile dünya çapında örnek teşkil edebilecek proje olması kriterlerine göre belirlenen ödüller kapsamında, 10 kategoride 150'den fazla proje değerlendirildi.

Vestel Müşteri Hizmetleri Servis Akademisi tarafından verilen 4 haftalık "Uzun Dönem Teknisyen Uzmanlık Eğitim Programı" kapsamında Vestel City'de servis teknisyenleri uzman olarak yetiştiriliyor.

Türkiye'nin dört bir yanındaki Vestel müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak üzere çalışan teknisyenlerin, program aracılığı ile teknik becerilerinin artırılmasının yanı sıra kişisel gelişim, iletişim ile profesyonel müşteri yaklaşımı konularında da yetkinlikleri geliştiriliyor.

Eğitim alan teknisyenlerle, hizmet kalitesini artıran ve müşteri memnuniyet sonuçlarında artış belirleyen Vestel, eğitimlere paralel olarak performans verilerini de yakından takip ediyor.


- Ödüller


Satış sonrası hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Vestel Servis Akademi ve Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) arasında 2013 yılında başlayan iş birliği büyüyerek devam ediyor.

Yetkili servislerin sahiplerinin ve yöneticilerinin kaliteli hizmet vermeleri, sürdürülebilir başarı sağlamaları için hayata geçirilen eğitimler üniversite-sanayi iş birliğine örnek oluşturuyor.

Vestel Servis Akademi ve YÜSEM, KalDer İzmir Şubesi'nin 2015'te 16'ncısını gerçekleştirdiği Mükemmelliği Arayış Sempozyumunda Yılın Başarılı Ekibi Kamu Kategorisinde Büyük Ödülü almaya da hak kazandı. 2014 yılının Özel Sektör Kategorisinde Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülünü Vestel'e yine Servis Akademi taşımıştı.

Vestel Müşteri Hizmetleri geçtiğimiz hafta Alfa Awards'ta Müşteri Deneyimi Yönetimi ile beyaz eşya ve TV ile birlikte 25 sektörün yarıştığı büyük ödülün de sahibi olurken Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 19'uncusunu düzenlediği tüketici ödüllerinde "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü"nü de aldı.

Denver-Colorado'da düzenlenen ödül törenine katılan Vestel yetkilileri bu ödüller ve müşterilerden alınan geri bildirimlerin doğru işlerin, doğru şekilde yapıldığının en güzel göstergesi olduğunu ve Vestel olarak amaçlarının işini severek yapan eğitimli teknisyenler ve aldığı hizmetten memnun kalan tüketicilerle daha büyük başarılara ulaşabilmek olduğunu bildirdi.


Yorumlar