Vali Toprak'tan Yüksekova'ya ziyaret

- Vali Toprak: - "İlçemizde artık huzurlu günler hakim olacak. Birlikte yapacağımız çalışmalarla inşallah daha güzel şeyler ortaya çıkacak"

Google Haberlere Abone ol
Vali Toprak'tan Yüksekova'ya ziyaret

HAKKARİ (AA) - Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı olarak kaldırıldığı Yüksekova ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, Kaymakam İbrahim Çenet, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk ve Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen ile çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Vali Toprak, burada yaptığı konuşmada, ilçede yaşanan terör saldırılarına değinerek, "Artık huzurlu günler hakim olacak. Birlikte yapacağımız çalışmalarla inşallah daha güzel şeyler ortaya çıkacak. Yüksekova'da gelişim potansiyeli var. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine ilçemizde bulunan havalimanımız buraya önemli katkılar sağlayacak." dedi.

Halit Okay İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle görüşen Toprak, daha sonra Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda inceleme yaptı.

Toprak, ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Yorumlar