Vali Topaca'dan ziyaretler

- Ankara Valisi Topaca, 2014 yılında Bingöl'de teröristlerin saldırısına uğrayarak yaralanan eski Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın ailesini ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Vali Topaca'dan ziyaretler

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, 9 Ekim 2014 tarihinde izinsiz gösteri sırasında hasar gören iş yerlerini gezdiği esnada teröristlerin saldırısına uğrayarak yaralanan eski Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın ailesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Topaca, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ile Ürker'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uzun süredir emniyet teşkilatındaki vatansever evlatların hedef alındığını belirten Topaca, teröristlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Ürker de ziyaretlerinden dolayı Topaca'ya ve Karaaslan'a teşekkür etti.

Daha sonra, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın ailesini de ziyaret eden Topaca'ya, eşi Sevim Topaca, Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar, İl Müftü Vekili Ali Gülden eşlik etti.

Ziyarette, Müftü vekili Gülden Kuran okundu. Yapılan duanın ardından Topaca, Şehit Yüzbaşı Kocaman'ın eşi Sevim Kocaman'a ve aileye taziyelerini iletti.

Topaca, tüm şehitlerin bıraktığı emanetlere devlet olarak, millet olarak sahip çıkıldığına vurgu yaparak, "Şehit Yüzbaşı Alper Kocaman'a ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de şifalar diliyorum. Acınızı millet olarak paylaşıyoruz. Siz değerli ailesine de Rabbim'den sabır diliyorum. Şehit ve gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez." dedi.

Vali Topaca, devletin, şehit ailelerinin, gazilerin ve ailelerinin her zaman yanında olacağını kaydetti.

Yorumlar