Vali Su, Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya geldi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.Vali Su, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek ve kurulma çalışmaları devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde...

Google Haberlere Abone ol
Vali Su, Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya geldi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Su, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmek ve kurulma çalışmaları devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Tarsus’a gitti. Cuma namazını Tarsus Ulu Cami’de kılan ve cami çıkışında tarihi Kırkkaşık Bedesteni önünde vatandaşlarla bir araya gelen Su, onlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Kırkkaşık Bedestenini de ziyaret eden Su, bedestenin tarihi hakkında esnaftan bilgi aldı. Esnafla bir süre sohbet Su, hayırlı iş ve bol kazanç diledi.

Vali Su, daha sonra Tarsus’ta kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelinen son durum hakkında bilgi almak üzere Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. Su ve beraberindeki heyet, Oda Başkanı Ruhi Koçak’ın sunumunun ardından, Gıda İhtisas OSB’nin kurulacağı alanda incelemelerde bulundu.

Yorumlar