Vali Şahin'den sosyal medya uyarısı

- İstanbul Valisi Şahin: - "Son günlerde şahsım ve İstanbul Valiliği adı kullanılarak kötü niyetli birtakım sosyal medya hesapları ya da whatsapp üzerinden spekülasyon ve manipülasyon amaçlı düzenlenmiş mesaj ve görüntüler paylaşılmaktadır. Bu paylaşımlarla yanlış yönlendirilmekte ve bilgilendirilmektedir" - "www.istanbul.gov.tr' adresi ile '@vasipsahin', '@TC_istanbul' ve 'facebook.com/istanbulvalligi' sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemesi önem arz etmektedir"

Google Haberlere Abone ol
Vali Şahin'den sosyal medya uyarısı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Son günlerde şahsım ve İstanbul Valiliği adı kullanılarak kötü niyetli birtakım sosyal medya hesapları ya da Whatsapp üzerinden spekülasyon ve manipülasyon amaçlı düzenlenmiş mesaj ve görüntüler paylaşılmaktadır. Bu paylaşımlarla yanlış yönlendirilmekte ve bilgilendirilmektedir." dedi.

Vali Şahin, Twitter hesabı üzerinden yayımladığı mesajında sahte hesaplar üzerinden yapılan spekülasyon ve manipülasyonlara dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Son günlerde şahsım ve İstanbul Valiliği adı kullanılarak kötü niyetli birtakım sosyal medya hesapları ya da Whatsapp üzerinden spekülasyon ve manipülasyon amaçlı düzenlenmiş mesaj ve görüntüler paylaşılmaktadır. Bu paylaşımlarla yanlış yönlendirilmekte ve bilgilendirilmektedir. Bu nedenle 'www.istanbul.gov.tr' adresi ile '@vasipsahin', '@TC_istanbul' ve 'facebook.com/istanbulvaliligi' sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemesi önem arz etmektedir."

Yorumlar