Vali Şahin'den 'Bağış ve Yardım Sergisi'ne ziyaret

- İstanbul Valisi Şahin: - "Burada birinci amaç yardım toplamak gibi görünse de asıl amaç şehit yakınları ve gazilerimizle sürekli irtibat kurmaktır. Toplum ve devlet olarak biz şehit yakınlarımıza ve gazilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Vali Şahin'den 'Bağış ve Yardım Sergisi'ne ziyaret

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yararına düzenlenen 'Bağış ve Yardım Sergisi'ni ziyaret etti.

Şahin, Güneş Sigorta Genel Müdürlüğü'ndeki sergiyi gezerek bilgiler aldı.

Burada konuşma yapan Şahin, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek serginin çok güzel olduğunu söyledi.

Sergide Türkiye'nin çeşitli yörelerinden usta sanatçıların eserlerinin sergilendiğini ifade eden Şahin, ''Burada birinci amaç yardım toplamak gibi görünse de asıl amaç şehit yakınları ve gazilerimizle sürekli irtibat kurmaktır. Toplum ve devlet olarak biz şehit yakınlarımıza ve gazilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Ama zaman zaman bir araya gelme noktasında belki eksiklikler oluyor. Bu tür etkinliklerle de bunu azaltmış oluyoruz. Belki tamamen olmasa da biraz olsun asgariye indirmiş oluyoruz. Bu ülke, bu vatan, bu bayrak için canını feda eden aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürle diliyor her zaman onların ve yakınlarının yanında olduğumuzu söylemek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Şahin, sergide katkısı bulunan kişilere plaket takdim etti.

Yorumlar