Vakıf Emeklilik ve Multinet'ten ortak kampanya

İSTANBUL (AA) - Multinet'ten tek seferde 150 TL ve üzeri bireysel yükleme yapan kart kullanıcılarına Vakıf Emeklilik Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası...

Google Haberlere Abone ol
Vakıf Emeklilik ve Multinet'ten ortak kampanya

İSTANBUL (AA) - Multinet'ten tek seferde 150 TL ve üzeri bireysel yükleme yapan kart kullanıcılarına Vakıf Emeklilik Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası hediye ediliyor.

Vakıf Emeklilik açıklamasına göre, Multinet, Vakıf Emeklilik iş birliğiyle Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası kampanyası düzenliyor. 18 Mayıs-18 Haziran arasında gerçekleştirilen kampanya ile Multinet, 150 TL ve üzeri bireysel yükleme yapan kart kullanıcılarına, zengin ek fayda paketi içeren Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası hediye ediyor.

Ürünün yanında sunulan ek fayda paketinin içinde ücretsiz 1 seans diş temizliği, diyetisyen hizmeti ve medikal asistans hizmetleri bulunuyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için Multinet yemek kartına tek seferde 150 TL ve üzeri bireysel yükleme yapılması gerekiyor. Vakıf Emeklilik Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası, 10 bin TL kaza sonucu vefat ve maluliyet teminatı da içererek, sigortalının bir kaza sonucu yaşamını yitirmesi, yaralanması ya da sakat kalması gibi risklerini güvence altına alıyor.

Yorumlar