"Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulları Değerlendirme" toplantısı

- "Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulları Değerlendirme" toplantısı, Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı sıfatıyla Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un ev sahipliğinde yarın Ankara'da yapılacak

Google Haberlere Abone ol
"Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulları Değerlendirme" toplantısı

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında, "Uyuşturucu i̇le Mücadele İl Koordi̇nasyon Kurulları Değerlendi̇rme" toplantısı yarın, Ankara'da yapılacak.

Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı sıfatıyla Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda, 81 ildeki İl Uyuşturucu İle Mücadele Kurullarında çalışmalarını yürüten Vali Yardımcıları ve Halk Sağlığı Müdürleri bir araya gelecek. Toplantıda, Türkiye genelindeki mücadelenin daha etkin sürdürülmesi amacıyla değerlendirmelerde bulunulacak.

Toplantının açılışında, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un yanı sıra Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu Koordinatör Bakanı sıfatıyla Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu Üyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da birer konuşma gerçekleştirecek.

Yorumlar