Uyuşturucu hapları kıyafetlere gizlemişler

- Mersin'de polis ekiplerinin takip sonucu durdurduğu araçta 6 valiz içinde 340 bin 800 uyuşturucu hap ele geçirildi - Zanlıların hapları kıyafetlerin özel dikilen bölümlerinin içine sakladıkları tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
Uyuşturucu hapları kıyafetlere gizlemişler

MERSİN (AA) - Mersin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 6 valizde bulunan kıyafetlerin özel dikilen bölümlerine saklanmış 340 bin 800 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satışı yapan sokak satıcıları ile "torbacı" tabir edilenlere yönelik 18-21 Kasım tarihlerinde operasyonlar düzenledi.

Bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri, sürücüsünün ismi belirtilmeyen 33 SAC 089 plakalı hafif ticari aracı takibe aldı. Takip sonucu kent merkezinde durdurulan aracın bagaj bölümünde 6 valiz bulundu.

Valizleri açan güvenlik güçleri, değişik ebat, renk ve cinste çok sayıda paketlenmiş kıyafetle karşılaştı. Kıyafetleri inceleyen ekipler, özel dikilmiş bölümlerde uyuşturucu hap bulunduğunu belirledi.

Emniyete götürülen valizlerdeki kıyafetlerde yapılan detaylı incelemede ise özel dikilmiş bölmelerde gizlenmiş 340 bin 800 uyuşturucu hap bulundu.

Öte yandan, yürütülen bir diğer operasyonda ise 376 pakette 1 kilo 937 gram esrar, birer tabanca ve şarjör, 12 fişek ile 2 hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar