Instagram web giriş: bilgisayardan paylaşım nasıl yapılır?

Eğlenceli sosyal medya platformlarından biri olan instagram web giriş konusunda biraz sıkıntılı olabiliyor. Özellikle instagrama bilgisayardan giriş yaparak kullanmak isteyenler zorluk yaşayabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Instagram web giriş: bilgisayardan paylaşım yolu

Instagram bilgisayardan giriş veya instagram web üzerinden giriş; Normal şartlarda akıllı cep telefonlarından rahatlıkla giriş yapılabilen instagram bilgisayar üzerinden kullanılmak istendiğinde biraz sıkıntılı olabiliyor. Bilgisayar, yani web üzerinden instagrama giriş, resim paylaşımı ve işlem yapmak mümkün. İşte yolları:

instagram aslında sadece mobil uygulaması olarak kullanılabilirken, artık mobil uygulama olmadan da çevrimiçi olarak instagram'a kaydolmanız mümkün.

İnstagram uygulaması olmadan instagram'a online olarak nasıl kaydolacağınız:

instagram.com'a gidin instagram hesabınızı e-posta adresinizle mi yoksa Facebook'la mı açmak istediğinize karar verin.

E-posta adresinizi girin kullanıcı adı ve şifre oluşturun veya tıklayın

Facebook ile giriş yapın: Facebook hesabınızla kaydolmak için.

Bir e-posta ile kayıt olursanız Kayıt ol'u tıklayın. Facebook ile kaydolursanız, şu anda çıkış yapmışsanız Facebook hesabınıza giriş yapmanız istenecektir.

İşte instagram kayıt olmak bu kadar kolay. 

instagramı bilgisayarda kullanmak

İnstagrama bilgisayardan giriş yapmak kolay ancak paylaşım yapabilmek mümkün değil. Resim, video ve çeşitli paylaşımları bilgisayarınızdan yapabilmek için ayrıca bir programa ihtiyacınız olacak. Peki instagrama bilgisayardan resim yüklemek nasıl mümkün?

Öncelikle Gramblr isimli programı kendi sitesinden indiriyoruz. Bilgisayarı sıradan bir program gibi bilgisayarımıza kuruyoruz. 

instagram kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra, resim video paylaşımları yapabilirsiniz.

Yorumlar