Ürdün-Suriye sınırındaki patlama

- Dışişleri Bakanlığı: - "Ürdün’ün Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde güvenlik güçlerini hedef alan, ölüm ve yaralanmalara yol açan terör saldırısını kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, tüm Ürdün halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Ürdün-Suriye sınırındaki patlama

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığı, Ürdün'ün Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde, güvenlik güçlerini hedef alan terör saldırısını kınadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün’ün Suriye sınırına yakın Rukban bölgesinde güvenlik güçlerini hedef alan, ölüm ve yaralanmalara yol açan terör saldırısı kınanarak, "Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, tüm Ürdün halkına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Ürdün-Suriye sınırında bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 6 kişinin öldüğü, 14 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Ürdün ordusu, "Sabah saatlerinde sınır bölgemize korkakça yapılan saldırı sonucu 4'ü sınır muhafızı, 1'i sivil savunma ekiplerinden ve 1'i polis toplam 6 kişi hayatını kaybetmiş, silahlı ve güvenlik güçlerimizden de 14 kişi yaralanmıştır." ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar