Üniversite adaylarının tercih dönemi

- Öğrencilerin tercihlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen "Üniversite Tercih Fuarı 2016", 120 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor

Google Haberlere Abone ol
Üniversite adaylarının tercih dönemi

İSTANBUL (AA) - Üniversiteye girecek öğrencilerin tercihlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen "Üniversite Tercih Fuarı 2016" açıldı.

EKET Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Vakıf Üniversiteleri Birliği'nin desteğiyle 5 yıldır düzenlenen fuar, Türkiye genelinden 120 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Vakıf ve devlet üniversiteleri, meslek yüksekokulları ve yurt dışından uluslararası üne sahip üniversiteleri bir araya getirerek tercih dönemi gibi kritik bir zamanda üniversite adaylarına aynı çatı altında birçok üniversiteye ulaşma imkanı sunan fuar, 24 Temmuz'da sona erecek.

Adayların tüm üniversitelerle yüz yüze görüşebileceği fuarda rektörlerle tanışma toplantıları ve uzman akademisyenlerle görüşmeler yapılabilecek, "Doğru Tercih", "Tercihin Altın Kuralları", "Meslek Seçimi", "Kariyer Planlama" seminerleri gerçekleştirilecek.

Fuar süresince 26 üniversite rektörü seminer verecek. Fuarda ayrıca, üniversite adayları uzmanlar tarafından tercih danışma hizmeti alabilecek.

Yorumlar