Ümmet Vakfı 'Kudüs Yaz Kampları' için destek bekliyor

Her yıl Kudüs'te yaz kampları düzenleyen Ümmet Vakfı bu yılda çalışmalarına devam ediyor. 53 binden fazla Kudüslü çocuk ve gence ulaşan vakıf faaliyetlerini sürdürmek için destek bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Ümmet Vakfı 'Kudüs Yaz Kampları' için destek bekliyor

İslam medeniyetinin izlerini Kudüs topraklarından silmek isteyen Siyonist İsrail devleti Filistinli ve Kudüslü yoksul gençleri "kaliteli eğitim" vaadiyle kandırarak İslam medeniyetinin Kudüs üzerindeki haklarını unutturmak istiyor. Yoksul ailelerden eğitim vaadiyle alınan çocuklar İsrail'in istediği gibi yetiştiriliyor ve Siyonist fikirlerle beyinleri yıkanıyor. Bunların önüne geçmek isteyen İslami dernek ve vakıflar Kudüs'te yaz kampları düzenleyerek yoksul ailelerin çocuklarına Filistin'in Kudüs'ün tarihi önemini hatırlatıyor. Bu vakıflardan biri olan Ümmet Vakfı Kudüs'te eğitici yaz kampları açıyor.

Kurulduğu tarihten bu yana Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya hizmet çalışmalarında bulunan Ümmet Vakfı, çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Kudüs’te gençlere ve çocuklara yönelik eğitici yaz kampları düzenleyen Ümmet Vakfı, işgalci Yahudi rejimin Kudüs halkına yönelik dini, ahlaki ve kültürel bilincin tahribatına yönelik planlarına engel olmaya çalışıyor.

Yaz kamplarında öğrencilere Kudüs ve Mescid-i Aksa davasının önemi ve işgalci Siyonistlerin tahribat çalışmalarının tehlikelerinden haberdar olmalarını sağlamak hedefleniyor. Özellikle Kudüs’teki yoksul ve kimsesiz çocukları hedef alarak onlara iyi şartlar sunmak kandırmacasıyla Kudüslü çocukları fikirsel ve bedensel olarak zehirleyen Yahudi tehlikesini bertaraf etmek, bütün Müslümanların katkı sağlaması gereken ortak bir çalışma olduğu vurgulanıyor.

Ümmetin bu ortak çalışmasını, çabasını ve yardımlarını Kudüs’e güvenle ulaştıran Ümmet Vakfı, Ümmet olma ve Kudüs davasına sahip çıkma bilincine sahip her Müslümandan işgalci rejime birer tokat niteliğinde olacak yardımlarını bekliyor.

Hâlihazırda elli üç binden fazla öğrenci ve çocuğa ulaşan Ümmet Vakfı, Siyonistlerin elinden kurtarılacak başka bir çocuğa sizlerin de vesile olmanızı ümit ediyor. Unutulmamalıdır ki hayır ve ahiret kazancı gelip bizi bulmaz, biz onları kazanırız.

Yorumlar