Tutak’ta karla mücadele çalışmaları

Ağrı’nın Tutak ilçesinde kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaşamının olumsuz yönde etkilenmemesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi.Tutak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde...

Google Haberlere Abone ol
Tutak’ta karla mücadele çalışmaları

Ağrı’nın Tutak ilçesinde kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaşamının olumsuz yönde etkilenmemesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi.

Tutak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde karla mücadele için oluşturulan ekipler şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yolların açık kalması için alarm durumunda olan Belediye ekipleri, vardiyalı bir şekilde 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Tutak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada "Kar yağışının yoğun bir şekilde yağmasından dolayı ekiplerimiz teyakkuza geçirilerek gece,gündüz demeden aralıksız çalışma başlatılmıştır.Kar yağışının kesilmesinin ardından gece geç saatlerde kaldırım ve yol temizleme çalışmalarına başlayan ekipler halkımızın rahatı için büyük bir özen gösteriyor" denildi.

Yorumlar