"Türkiye-Rusya ortak çalışma grubu yeniden faaliyete başlayacak"

- Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: - "Türkiye ile içişleri bakanlıkları temsilcileri ve istihbarat görevlilerinden oluşan ortak çalışma grubumuz vardı. Bu grubun faaliyeti son yedi ayda dondurulmuştu. Grubu yeniden faaliyete geçirmek konusunda anlaştık"

Google Haberlere Abone ol
"Türkiye-Rusya ortak çalışma grubu yeniden faaliyete başlayacak"

MOSKOVA (AA) - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya-Türkiye arasındaki terörle mücadele ortak çalışma grubunun yeniden faaliyete geçirileceğini söyledi.

Lavrov, Rusya'nın Soçi şehrinde düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü 34. Bakanlar Konseyi Toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi.

Lavrov, "Türkiye ile içişleri bakanlıkları temsilcileri ve istihbarat görevlilerinden oluşan ortak çalışma grubumuz vardı. Bu grubun faaliyeti son yedi ayda dondurulmuştu. Grubu yeniden faaliyete geçirmek konusunda anlaştık." dedi.

Suriye'de kimin terörist olup olmadığı konusunda Rusya ile Türkiye arasında hemen hemen hiçbir görüş ayrılığı olmadığını söyleyen Lavrov, iki ülkenin Suriye'de sonuç elde edebileceğini kaydetti.

Yorumlar